Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda Körmend

Kezdőlap Bemutatkozás Hírek Névadónkról Óvodánk kívül-belül Kapcsolat

 


 

 
TAGINTÉZMÉNYEINK
 
FOTÓTÁR
 
Alapítványunk
 
Hírek
Hírek : Óvodai beiratkozásról

Óvodai beiratkozásról

  2021.03.31. 18:59

KÖRMEND És MIKROTÉRSÉGE KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYFENNTARTÓ TÁRSULÁS

HIRDETMÉNY

óvodai beiratkozásról

Körmend és Mikrotérsége Köznevelési Intézményfenntartó Társulás értesíti azokat a szülőket, akiknek gyermeke a 3. életévét 2021. augusztus 31-ig betölti, valamint akiknek a gyermeke a 2021/2022. nevelési év során tölti be a 3. életévét (az utóbbiak előjegyzésre kerülnek), hogy a fenntartásában múködó óvodában a beiratkozás rendje az emberi erőforrások minisztere 19/2021 (III. 10.) EMMI határozatában foglaltakra is figyelemmel a következő:

A kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a beiratkozás elsődlegesen elektronikus úton történik. A beiratkozási szándékot a tagóvodák részére az alábbi e-mail címeken kell jelezni a gyermek neve és a szülő elérhetőségi adatainak (telefonszám vagy e-mail cím) megjelölésével:

1.     Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda és Bölcsőde (9900 Körmend, Bartók Béla u. 9.; telefon: 94/594-313):

         bcmovoda.kormend@gmail.com

2.      Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda és Bölcsőde Mátyás Király Utcai Tagóvoda (9900

Körmend, Mátyás Király u. 18.; telefon: 94/594-278):

         matyasovikormend@gmail.com

3.       Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda és Bölcsőde Dienes Lajos Utcai Tagóvoda (9900

Körmend, Dienes Lajos u. 1 telefon: 94/410-147):

          dienesovi@kormend.hu

4.      Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda és Bölcsőde Horvátnádaljai Tagóvoda (9900 Körmend,

Nádaljai u. 19.; telefon: 94/410-413):

          bcmovoda.kormend@gmail.com

5.       Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda és Bölcsőde Molnaszecsődi Tagóvoda (9912

Molnaszecsőd, Kossuth u. 45.; telefon: 94/422-308):

molnaszecsodiovi@gmail.com

Az e-mailhez csatolni szükséges az alábbi dokumentumokat (szkennelve vagy fotózva):

 a gyermek nevére kiállított személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolvány;
 a gyermek anyakönyvi kivonata;
 a gyermek TAJ kártyája.

Aki a fentiek szerint nem tudja megoldani gyermeke óvodai beíratását, az kérjük, jelezze ezt hétköznapokon 8.00 — 12.00 óráig a tagintézmények telefonszámain vagy Kőházyné Fasching Anikó intézményvezetőnél (telefon: 94/594-313 vagy 30/9890-309).

A beiratkozással kapcsolatban további információ ugyanezen elérhetőségeken kérhető.

A tagóvodák 2021. május 3-7-ig fogadják a jelentkezéseket.

A tagóvodák felvételi körzetei megtekinthetők a www.kormend.hu honlapon.


Felvehető gyermekek: Elsősorban a körzetben lakóhellyel rendelkező gyermekek, valamint a körzetben dolgozó szülők gyermekei kerülnek felvételre. Szabad kapacitás esetén más körzetből is vehető fel gyermek.

Az óvoda köteles felvenni, átvenni azt a gyermeket, aki életvitelszerűen az óvoda körzetében lakik (a továbbiakban: kötelező felvételt biztosító óvoda).
Életvitelszerű ott lakásnak minősül, ha a gyermek a kötelező felvételt biztosító óvoda körzetében található ingatlant otthonául használja és az ilyen ingatlan a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásában a gyermek lakóhelyeként vagy tartózkodási helyeként az óvodai beiratkozás első határnapját megelőző három hónapnál régebb óta szerepel.
Amennyiben ez nem teljesül, vagy azok ellenére bármely körülmény alapján arra lehet következtetni, hogy a gyermek a nyilvántartásban szereplő lakhelyén vagy tartózkodási helyén nem életvitelszerűen lakik, úgy az óvodavezető jogosult felszólítani az óvodába jelentkező gyermek szülőjét, hogy az életvitelszerű körzetben lakás tényét akként igazolja, hogy a felszólítás kézhez vételétől számított 15 napon belül bemutatja a területileg illetékes védőnőtől származó, a védőnői ellátás igénybevételét igazoló nyilatkozatot.

A gyermek felvételéről az óvoda dönt, a döntésről az óvodavezető értesíti a szülőt, illetve a törvényes képviselőt.

A szülő a döntés kézhezvételtől számított tizenöt napon belül jogorvoslati kérelemmel fordulhat Körmend Város Jegyzőjéhez. A kérelmet írásban, az óvoda vezetőjénél kell benyújtani. A jegyző a másodfokú eljárás során a kérelmet elutasíthatja, a döntést megváltoztathatja, vagy megsemmisítheti, és a nevelési intézményt új döntés meghozatalára utasíthatja.

A szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény 247.§ a) pontja alapján az a szülő vagy törvényes képviselő, aki a szülői felügyelete vagy gyámsága alatt álló gyermeket kellő időben az óvodába nem íratja be, szabálysértést követ el.Körmend, 2021. március 29.

 

                        Bebes István                                                     dr. Stepics Anita
         Társulási Tanács elnöke                                               jegyző
 
Óvodai felvételi körzetek:---> ITT
Hirdetmény- Kormend.hu :---> ITT

         

 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Olvasnivaló
 
Kompetencia
 
Különös közzétételi lista
 
Számláló
Indulás: 2006-10-17
 
Alapítványunk számlaszáma: 72100275-11087663. Köszönjük segítségét a gyermekek nevében!

 

 

 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.